Computer reparatie

Uw computer is kapot? Dan is dit zeer vervelend. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden. Bent u in de buurt? Kom dan bij ons langs en wij voeren de computer reparatie zo snel mogelijk voor u uit. We spreken dan een datum af voor wanneer de pc gerepareerd moet zijn. De PC reparatie wordt vakkundig uitgevoerd door Salih Computers.

Laptop reparatie

Ook voor de reparatie van een laptop kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een Windows laptop of een MacBook, u kunt bij Salih Computers terecht. We begrijpen dat een laptop een belangrijk onderdeel is binnen uw dagelijkse werkzaamheden. Zeker omdat u hem overal mee naar toe kan nemen en hem vaak gebruikt voor zaken.

PC reparatie Den Haag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw PC / computer of laptop reparatie in Den Haag. Of kom langs bij ons in de winkel.

BEL:
070 388 2254

MAIL:
info@salihcomputers.nl

BEZOEK ONS:
Prinsegracht 315
2512DV – Den Haag

[google_map lat=”52.072632″ long=”4.300436,15″ height=”400px” color=”#9195ff” zoom=”17″ get_directions_button=”enabled” button_text=”ROUTEBESCHRIJVING” control_elements=”enabled”]

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (vereist)

    Uw Email (vereist)

    Onderwerp

    Uw bericht